Jumaat, 27 Januari 2017

Gentle Deep Forming Cleanser Nutriwhite Shaklee

PENCUCI MUKA NUTRIWHITE SHAKLEE


Semua orang mesti cuci muka kan sebab cuci muka mamang perkara asas untuk kita jaga kebersihan kulit. Ni Jesz share mengenai pencuci muka Shaklee atau Gentle Deep Forming Cleanser.
Part yg paling penting dalam memilih pencuci muka ialah mestila tanpa bahan kimia.Nutriwhite Shaklee ni semuanya bebas dari bahan kimia dan sintetik berbahaya. Memang selamat untuk kulit muka kita..Tiada pengelupasan..tiada rasa pedih2.sangat-sangat natural, mesra alam dan selamat.Lagi satu, yang paling best.ia tak menipiskan kulit muka dan tahan lama.
Antara kelebihan menggunakan Gentle Deep Forming Cleanser:
🌸Ia membersihkan kulit kita dengan sangat lembut.
🌸Tak membuatkan kulit kering dan pedih selepas dicuci.
🌸Diperbuat darI ekstrak tumbuh-tumbuhan terpilih tanpa kandungan bahan kimia berbahaya yang bole merengsa kan kulit.
🌸Selain dari membersihkan ia juga menyegarkan kulit
Cleanser Nutriwhite diperbuat dari ekstrak tumbuhan2 iaitu:
πŸ€Rumpai laut berfungsi menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
πŸ€Alga Hijau untuk menyahtoksin dan melembapkan
πŸ€Strawberi Begonia berfungsi mencerahkan dan mengimbangkan pigmenLembut dan menyegarkan
Best nye mengunakan Cleanser Nutriwhite ni,
✔ Kulit terasa halus dan lembut setiap kali lepas cuci.
✔ Pori-pori seakan tertutup dan pudar.
✔ Bersih daripada black head / white head
✔ Wajah terasa licin, tidak kusam & tona kulit sekata.
✔ Menjimatkan, sebabnya.1 tube leh tahan berbulan-bulan...
✔ Memelihara Kelembapan dan kelembutan kulit.
Cara pakainye tak de laaa susah.dan tak byk pun..picit sedikit je di hujung jari. then gosok-gosok laa macam pencuci muka lain,buih cukup untuk disapu seluruh muka tau.sungguh menjimatkan.. :-)
So, jom bertukar kepada pencuci muka yang superb hebat ni, untuk order dan pertanyaan bole WhatsApp Jesz.
Your Shaklee Independent Distributor,
#Jesz_0148645784

Rabu, 25 Januari 2017

Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan terbaik di duniaπŸ‘


Banyak Kebaikan dan keistimewaan Omega Guard Shaklee ini. Ia boleh diamalkan untuk seisi keluarga. Sepatutnya setiap rumah mesti ada sebotol minyak ikan Omega GuardπŸ˜‹
-
Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Now, nak share sikit fungsi EPA & DHA kat badan kita ni😊
-
EPA
πŸ€Mencegah kanser
πŸ€Mencegah pembekuan darah
πŸ€Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
πŸ€Baik untuk pesakit jantung
πŸ€Menghindar tekanan perasaan
πŸ€Mencegah penyakit darah tinggi
 -
DHA
πŸ€Mencegah asma
πŸ€Meningkatkan daya seksual
πŸ€Mencegah sakit kulit
πŸ€Mengelakkan kanser payu dara
πŸ€Mengelak kanser prostat
πŸ€Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
πŸ€Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan
-
Tu la sedikit info pasal fungsi DHA & EPA yg membuatkan Omega Shaklee ni supplement yg terbaikπŸ˜†πŸ‘πŸ‘
-
Berminat nak cuba? Boleh la wasap saya . #Jesz_0148645784🌸🌸

NAK HAMIL ? GLA+ VIVIX

Macam mana Vivix & Gla Complex berfungsi dalam meningkatkan kesuburan wanita untuk mudah lekat & hamil cepat?
Vivix Shaklee

Mengandungi Polyphenol & Resveratrol yang berfungsi melindungi buah dari radikal bebas, sinaran UV matahari & mengekalkan keadaan buah dari rosak.
Oleh kerana , kandungan Polyphenol & Resveratrol yang sangat tinggi dalam vivix yang berfungsi untuk melindungi 'telur' daripada teroksida atau rosak. Jadi, peluang untuk telur yang sihat itu tadi untuk membesar, matang dan seterusnya disenyawakan adalah lebih tinggi

GLA COMPLEX

GLA complex menstabilkan hormon untuk mengatasi period tak teratur. Apabila hormon stabil, kesuburan pun meningkat & mudah lekat. GLA (Gamma Linolenic Acid) bantu wanita menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai “Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)“. Ia melindungi dan memudahkan sperma berenang ke ovum .
Ini perbezaan antara dua supplemen ni. yang paling ketara perbezaan antara harga tapi untuk kesan yang lebih cepat & bukan saja untuk kesuburan, malah untuk kecutkan cyst, atasi kencing manis & kawal kolestrol juga.
Cuba la vivix promo sekarang ni. harga promo lebih murah dari harga retail tapi harga member jauh lebih murah dari harga promo. Nak join member boleh je. Contact #Jesz_0148645784 πŸ˜


Selasa, 24 Januari 2017

VIVIX SEMBUHKAN TIROID

Keistimewaan Vivix adalah ia merawati sehingga ke peringkat DNA. Dalam badan kita ada:
Sistem –> Organ –> Tisu –> Sel –> DNA

Bahan utama yang bertindak ke atas DNA adalah RESVERATROL. Resveratrol salah satu manfaat dalam Vivix. Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa RESVERATROL boleh membantu pencegahan penyakit kronik

Vivix membantu (tiroid) dari segi:
πŸ’ Resveratrol bantu kawal metabolisme, penuaan dengan memperbaiki enzim SIRT1
πŸ’Mampu aktifkan mitogen yang mengaktifkan protein kinase (MAPK), enzim P53 serta penfosforilan, seterusnya membantu mencegah pertumbuhan sel dalam papilari dan folikel kanser tiroid.
πŸ’ Bantu meningkatkan fungsi tiroid dengan meningkatkan rembesan TSH melalui pengaktifan enzim sirtuin (SIRT1), phosphatidylinositol, fosfat dan kinase yang akhirnya memberikan kesan baik ke atas metabolisme.
πŸ’ Bantu menormalkan sistem imun (tiroid berkait rapat dengan penyakit autoimun – SLE)
πŸ’ Bantu memperbaiki tenaga pada peringkat sel (mitokondria)
πŸ’ Bantu mengurangkan keradangan dan mencegah keradangan

Vivix beli sekarang lebih murah, hanya bulan ni ada promosi Vivix. Beli 2 less 5% @ Beli 6 free 1.
Harga murahnya disini, hubungi #Jesz_0148645784.