Sabtu, 22 Oktober 2016

GANTIKAN SUMBER KALSIUM ANDA DENGAN OSTEMATRIX

Haii ~ selamat malam semua warga blogger ..

Malam ne Jesz nak share something owesome untuk semua ,,sebelum tu , Jesz nak bagitau naa~ hehe bagi sesiapa tak minat minum susu macam anlene , omega ke apa la susu ..ini khas bagi ibu-ibu yang mengandung la kan .. hehe .

Disini Jesz nak bagitahu uolls boleh je gantikan susu tuu dengan supplement ostematrix shaklee ..


Apa manfaat ostematrix ne ?

01 ) Membantu dalam pementukan tulang dan gigi yang sihat 
02) Mengelakkan penyakit osteoporosis ( tulang rapuh )
03) Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas 
04) Meringankan stress
05) Menstabilkan tekanan darah
06 ) Melegakan sakit ketika period 
07) Membantu dalam masalah gastrik 
08 ) Penting untuk pembekuan darah , menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu konstraksi 
09) Mengurangkan risiko praelampsia
10 ) Membantu mengurangkan sakit belakang 
11) Mengurangkan risiko osteoporosis
12 ) Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
13) Membantu melegakan sembelit 
14) Membantu dalam masalah tumit kaki sakit @ pecah-pecah
15) Membantu masalah kolestrol
16) Menggalakan kulit yang cantik 
17) Melegakan sakit-sakit sendi
18) Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung 
19 ) Membantu melembutkan najis 
20 ) Membantu mengatasi migrain 
21 ) Membantu masalah buasir 




Apa yang menarik tentang ostematrix ne ?

Ianya sangat mudah ditelan kerana bersaiz kecil dan disalut licin, dan ia juga memberi alternatif kepada mereka yang tidak menyukai susu sebagai sumber kalsium .

* Tidak berbau
* Tidak mempunyai rasa
*  Tiada perasa tiruan , pemanis , pewarna atau bahan pengawet tambahan  .

Sebotol ostematrix mengandungi 120 biji . Jika anda berminat nak dapatkan ostematrix ne bolehlah contact saya di :-

whataap : 0148645784 (JESZ)
FB : JESTOM TJ
EMAIL : TOMMYJESNAH.JT@GMAIL.COM



















Tiada ulasan:

Catat Komen