Tentang Saya


Saya Jesnah Bte Joseph berusia 20 tahun, sudah berkahwin, berasal dari Sabah Negeri Di Bawah Bayu dan sekarang menetap di Cheras Kuala Lumpur. Mula mengenali Shaklee sejak 3 tahun yang lalu. Pada mulanya saya pengguna Shaklee untuk diri sendiri sahaja. Ternyata saya berpuas hati dengan produk shaklee. Ia dapat membantu saya untuk mengatasi gastrik saya yang teruk dan kulit yang kering ( tak kuat minum air ). Disinilah bermulanya saat indah saya jatuh cinta dengan shaklee.

Kini saya melangkah ke fasa yang baru dengan Shaklee. Orang kata perkara yang baik tidak baik di rahsiakan. Saya ingin berkongsi dengan ramai orang betapa hebat dan berkesannya produk shaklee. Tak salah kan ? Sharing is caring. Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya bertekad mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif.

Apa yang paling penting bagi saya adalah pengguna yang sangat berpuas hati lagi happy. Sebab itu jugalah saya mengutamakan kepentingan pengguna lebih daripada yang lain, dengan menitik beratkan kepentingan maklumat yang tepat sebanyak mungkin. Tambahan pula saya menceburi bidang ini untuk jangka masa yang panjang ( forever ). Saya berusaha sedaya upaya saya untuk memberi servis yang terbaik dan memuaskan kepada setiap pelanggan saya. Untuk kekal lama dalam bisnes ini kepercayaan pelanggan adalah elemen yang paling penting.

Sekian tentang diri saya~
Tiada ulasan:

Catat Ulasan