Rabu, 30 November 2016

Nak cuti ~

Hallo semua, and say hye to the new month . Its December guys !

Sebulan sahaja lagi kita akan memasuki tahun 2017 right ? Cepatnya masa berlalu kan ? hmmm, tak sedar kita sudah berada di hujung tahun 2016 . apa-apa pun kita patut bersyukur tau dengan nikmat yang Tuhan beri .

Tujuan Jesz tulis entry kali ni adalah nak bagitahu bahawa Jesz akan pulang ke Sabah ( Negeri bawah bayu ) yeahhh ~ Jesz memang asal Sabah ye , cuma menetap kat semenanjung jee ..tak sabar rasanya ..

Kalau korang rasa-rasa nak datang Sabah, korang better melawat tempat-tempat yang menarik
di Sabah tau .. and uoalss should know Sabah kaya dengan makanan seafood yang harga memang terlajak murahh .. I told uoals the truth, korang gerenti terkjut punya . Then sangat senang kalau nak cari bahan masakan yang fresh .

uhhh~ tak sabar tau nak balik Sabah .

"Tinggi-tinggi gunung Kinabalu '
'Tinggi lagi saya sayang kamu '
'biru-biru gunung kinabalu '
'tengok dari jauh , hati saya rindu "

hah~ sempat lagi belanja korang laguu ~ kikiki




Tiada ulasan:

Catat Komen