Khamis, 6 April 2017

Cara Buat 'Name Art' Viral Step By Step

Selamat petang semua, mesti semua pun tahu kan, sekarang ne tengah viral gila pasal name art tu. Asal buka Facebook scroll dari atas kebawah semua posting tentang name art tu.

Jadi, harini saya ingin kongsikan kepada anda semua bagaimana cara untuk edit name art tu sendiri. Pertama korang kena download app Picsart dan Fucos N Filters. App ne korang boleh downoad kat google playstore dan juga applestore. Okey, tengok bawah ne saya terangkan menggunakan gambar ya~

#Step 1

#Step 2
#Step 3
#Step 4
#Step 5
#Step 6

Kredit : Facebook Ma Y Jane
Next, kita beralih untuk belajar bagaimana nak gabungkan dua app yang kita download tadi, iaitu Picsart dan Fucos N Filters.

#Step 1
#Step 2
#Step 3
#Step 4
#Step 5
#Step 6

#Step 7
#Step 8
#Step 9
#Step 10
#Step 11
#Step 12
#Step 13
#Step 14
#Step 15
#Step 16
#Step 17
#Step 18
#Step 19
#Step 20
Kredit :  Facebook Muhammad Amir Iddin

Semoga perkongsian ini bermanfaat, dan boleh lah share sama kawan-kawan:)

Tiada ulasan:

Catat Komen