Selasa, 3 Januari 2017

BASIC H SHAKLEE ( Kita makan sayur atau racun atau telur cacing sebenarnya ? )

Selamat pagi , Hah ! berkaitan tajuk diatas mesti ngeri kan ? Jadi harini Jesz nak berkongsi kenapa kita perlu cuci sayur bersih-bersih dan kenapa kena pilih kaedah cuci yang betul dan bahan organik .Sebab paling utama WAJIB cuci sayur ini kerana kita terus makan daun tu. Sayur tiada kulit macam buah yang melindungi sayur . Jadi, apa-apa yang melekat pada sayur tu, racun ke baja ke taik ke telur cacing ke kaki halus ulat bulu ke terus masuk kedalam badan kita kan ?

Oleh sebab itu , kalau boleh pilih sayur organik yang bebas bahan kimia merbahaya seperti racun , baja kimia dan sebagainya . Pernah jumpa ulat atau cacing pada sayur ? Daunnya berlubang-lubang ? hah !, itu adalah ciri sayur yang bagus, bebas racun sampai ulat-ulat tu mampu hidup di situ ~Taaapiiii, Ada tapinya ...

Walaupun ia sayur organik dan bebas bahan kimia , kenapa nak cuci bersih-bersih lagi yaa ? Hah ! jangan lupa ya , ulat,cacing dan telur cacing masih ada pada sayur tu . Tak rela nak masukkan dalam badan kan ?

Sini Jesz ada sertakan untuk anda semua satu video tentang penggunaan Basic H Shaklee . Ramai orang mengakui pencuci super pekat organik ni mampu menyingkirkan kesan racun, kotoran dan wax . Bestkan ? Sebotol tahan berbulan-bulan dan multi-fungsi .

Contact Jesz Here ..

FACEBOOK : JESTOM TJ
WHATAAP  / CALL / SMS : 0148645784
EMAIL : TOMMYJESNAH.JT@GMAIL.COM

Pengedar sah Shaklee anda . Cod : Cheras KL , SALAK SELATAN BARU , kuchai lama .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan