Rabu, 11 Januari 2017

SET IQ ANAK BIJAK SHAKLEE

Set Vitamin kanak-kanak. 

Berikan anak-anak anda vitamin yang selamat dan semulajadi. Sekarang dah tahun baru kan , mesti ramai yang telah hantar anak ke sekolah dan ada juga yang tak hantar sebab anak tak berapa pandai bercakap dan tak nak ke sekolah kan ? Kesian dorang ketinggalan . Apa kata cuba ikhtiar dengan set shaklee ni .


Jesz sendiri nampak bagaimana anak yang mengamalkan supplemen shklee ne cepat tangkap tentang sesuatu perkara yang diajar, petah bercakap dan jarang sakit . That why Jesz sangat high recommende kepada ibu bapa yng tengah cari vitamin tambahan buat anak-anak.

Set IQ anak-anak ini terdiri daripada :-

                                              OMEGA GUARD 

šŸ’¦Membantu meningkatkan daya fokus semasa pembelajaran.
šŸ’¦Meningkatkan sistem pertahanan badan kanak-kanak.
šŸ’¦Mengurangkan serangan asma pada kanak-kanak dengan mengurangkan pengunaan inhaler kerana Omega 3 bersifat anti radang.
šŸ’¦Membantu masalah ekzema.

                                              MEAL SHAKES

šŸ’¦Mengandungi 19 jenis vitamin dan mineral penting.
šŸ’¦Tinggi dengan serat- mengatasi masalah sembelit. 
šŸ’¦Indeks Glisemik rendah jadi kanak-kanak tidak akan jadi obesiti.
šŸ’¦Makanan untuk otak yang bijak kerana ia mengandungi kolina, kalsium dan protein.
šŸ’¦Minuman yang sihat untuk menambah selera makan dan berat badan kanak-kanak.

                            VITA LEA FOR CHILDREN ( Offer bulan Januari ) 

šŸ’¦Membantu melengkapkan nutrisi harian kanak-kanak.
šŸ’¦200mg kalsium, magnesium , zinc, cooper membantu proses tumbesaran dan pertumbuhn tulang kanak-kanak.
šŸ’¦Membantu menguatkan kecerdasan minda.
šŸ’¦Meningkatkan sistem imunisasi tubuh.
šŸ’¦Membantu meningkatkan selera makan.
šŸ’¦Melancarkan proses pencernaan, mengelak sembelit.
šŸ’¦Membantu dalam penyerapan zat dari makanan harian.

                                     CHEWABLE VITA C PLUS

šŸ’¦Membekalkan Vitamin C untuk kanak-kanak.
šŸ’¦Membantu meningkatkan antibodi.
šŸ’¦Mempercepatkan proses penyembuhan luka.
šŸ’¦Membantu selesma pulih cepat.
šŸ’¦Menjaga kesihatan gigi, gusi dan tulang yang kuat.
šŸ’¦Membantu menyihatkan kulit luar dan dalam.

Piihlah Shaklee untuk vitamin anak-anak anda ~ 

Hubungi Jesz untuk tempahan dan pertanyaan :-

FACEBOOK : JESTOM TJ
WECHAT : JESZ_SMILE
WHATAAP / CALL / SMS : 0148645784
EMAIL : TOMMYJESNAH.JT@GMAIL.COM

AREA COD : KUCHAI LAMA, CHERAS KL , TIMES SQUARE , SRI PETALING , KAMPUNG SALAK SELATAN BARU DAN KAWASAN SEKITAR DENGANNYA.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan