Jumaat, 27 Januari 2017

Gentle Deep Forming Cleanser Nutriwhite Shaklee

PENCUCI MUKA NUTRIWHITE SHAKLEE


Semua orang mesti cuci muka kan sebab cuci muka mamang perkara asas untuk kita jaga kebersihan kulit. Ni Jesz share mengenai pencuci muka Shaklee atau Gentle Deep Forming Cleanser.
Part yg paling penting dalam memilih pencuci muka ialah mestila tanpa bahan kimia.Nutriwhite Shaklee ni semuanya bebas dari bahan kimia dan sintetik berbahaya. Memang selamat untuk kulit muka kita..Tiada pengelupasan..tiada rasa pedih2.sangat-sangat natural, mesra alam dan selamat.Lagi satu, yang paling best.ia tak menipiskan kulit muka dan tahan lama.
Antara kelebihan menggunakan Gentle Deep Forming Cleanser:
🌸Ia membersihkan kulit kita dengan sangat lembut.
🌸Tak membuatkan kulit kering dan pedih selepas dicuci.
🌸Diperbuat darI ekstrak tumbuh-tumbuhan terpilih tanpa kandungan bahan kimia berbahaya yang bole merengsa kan kulit.
🌸Selain dari membersihkan ia juga menyegarkan kulit
Cleanser Nutriwhite diperbuat dari ekstrak tumbuhan2 iaitu:
🍀Rumpai laut berfungsi menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
🍀Alga Hijau untuk menyahtoksin dan melembapkan
🍀Strawberi Begonia berfungsi mencerahkan dan mengimbangkan pigmenLembut dan menyegarkan
Best nye mengunakan Cleanser Nutriwhite ni,
✔ Kulit terasa halus dan lembut setiap kali lepas cuci.
✔ Pori-pori seakan tertutup dan pudar.
✔ Bersih daripada black head / white head
✔ Wajah terasa licin, tidak kusam & tona kulit sekata.
✔ Menjimatkan, sebabnya.1 tube leh tahan berbulan-bulan...
✔ Memelihara Kelembapan dan kelembutan kulit.
Cara pakainye tak de laaa susah.dan tak byk pun..picit sedikit je di hujung jari. then gosok-gosok laa macam pencuci muka lain,buih cukup untuk disapu seluruh muka tau.sungguh menjimatkan.. :-)
So, jom bertukar kepada pencuci muka yang superb hebat ni, untuk order dan pertanyaan bole WhatsApp Jesz.
Your Shaklee Independent Distributor,
#Jesz_0148645784

Tiada ulasan:

Catat Komen