Selasa, 10 Januari 2017

Set Shaklee Untuk CYST

Kajian saintifik menunjukkan bahawa BAHAN AKTIF yang ada dalam produk Shaklee ( SET UNTUK CYST ) memang terbukti dalam research mampu mencegah penyakit cyst dan fibroid .SET UNTUK CYST DAN FIBROID.

Carotomax - memberikan perlindungan antioksida, mengandngi 6 carotine terhebat seperti lycopene, astaxanthin , alpha, beta carotene, dan lutein. Ia juga membina semula sel rosak disamping membina pertahanan badan. ( BULAN JANUARI NI CAROTOMAX ADA OFFER BUY 1 FREE 1 DENGAN SYARAT MEMBUAT PEMBELIAN SEBANYAK 150UV PRODUK SHAKLEE )

Vita C SR Plus - membentuk kolagen, bersifat anti-oksida , merangsang pengeluaran t-sel untuk melawan kanser , membuang bahan kimia daripada tubuh dan mencantikkan kulit .

Vita E Complex- anti oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan pertahanan badan, menghalang / melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan sel badan disebabkan radikal bebas.

Vivix - kuasa antioksidan 40x lebih tinggi daripada anggur biasa, mengandungi asid elagik, membantu mengurangkan kesan oksidatif stress dan elak kanser, lebih berkesan melawan radikal bebas , mengandungi polifenol dan resveratrol yang merupakan antioksida yang sangat kuat.

GLA - minyak omega 6 dapat mengurangkan radang untuk menstabilkan hormon kerana ianya dari sumber Borage terbaik berbanding EPO , EPO juga bagus tetapi tidak mengandungi kandungan Gla  yang lebih rendah.


Nak dapatkan set sahklee ne ? boleh hubungi Jesz. Oh ya guys! kalau korang nak harga 33% lebih murah lebih baik korang register member shaklee tau ~ untung register member ne , nk tahu apa keuntungannya ? kamu cari Jesz .

SEARCH JESZ HERE ..

FACEBOOK : JESTOM TJ
EMAIL : TOMMYJESNAH.JT@GMAILCOM
WHATAAP / CALL / SMS : 0148645784

PENGHANTARAN SECARA FACE TO FACE @ COD : KUCHAI LAMA, KAMPUNG BARU SALAK SELATAN , SRI PETALING , TIMES SUARE DAN KAWASAN SEKITAR DENGANNYA.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan